Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков усилено търси варианти за треньорския

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков усилено търси варианти за треньорския
Коментари Харесай

Мъри не иска в Левски, Сираков се насочи към Херо, но и той не е очарован от офертата

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков интензивно търси варианти за треньорския пост. След диалозите със Станимир Стоилов, Вълка си подсигурява и други варианти. В тях влиза Димитър Димитров, който е без работа откакто бе натирен от Берое, който бе стихотворец от неговия асистент Петър Колев. 

За момента Херо се дърпа за завръщане при " сините ", тъй като желае цялата спортно-техническа власт и да направи лична селекция, написа " Тема спорт ".

Такава беше позицията му и при предходната оферта. Опитният бургаски експерт има натъртено око и на няколко пъти сподели, че от играчи на проби може да извади същински перли, които по-късно да бъдат продадени за високи суми.

Припомняме, че Димитър Димитров бе покрай завръщане на " Герена " през 2014 година, само че в последния миг това не се случи след недоразумение с тогавашното управление на сините и в частност със спортния шеф Георги Иванов. Всичко бе доста близо да се случи, даже помощникът на Херо - Петър Колев, стартира работа при сините и участваше в подготвителния развой, само че всичко в последна сметка пропадна. В момента Колев е отпред на Берое и тази събота ще гостува на " Герена ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР